ARON IRVING LI

Kjøpsbetingelser

 

 

Bestilling

For å handle på aronli.no må du ha fylt 18 år.
Avtalen er bindende for begge parter når kjøperens bestilling er mottatt av meg. Kjøperen har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.
Når jeg mottar en bestilling, får kjøperen automatisk en ordrebekreftelse til sin e-post adresse. Det er kjøperens ansvar å kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, må kjøperen ta kontakt med meg så snart som mulig.


Forbehold

Aron Irving Li (aronli.no) tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på våre nettsider. Vær oppmerksom på at farger gjengitt i nettbutikken kan avvike fra den fargen produktene har i virkeligheten. Dette skyldes blant annet ulik fargegjengivelse på ulike skjermer.


Levering

Alle smykker leveres i egen eske. Pakker i Norge sendes med Posten/Bring og leveres i løpet av 3–7 virkedager fra den dag jeg godkjenner en bestilling. Informasjon sendes ut når pakken er sendt. Ved forsinket levering blir kjøper informert. Det er kjøperens ansvar at navn og adresse er korrekt oppgitt. Pakker som ikke kommer frem eller ikke blir hentet blir returnert til meg. Dersom disse skal sendes på nytt blir kjøperen belastet for ny frakt. Ved forsendelser til andre land ta kontakt for pris og leveringstider.


Angrerett

Kjøper har 14 dagers angrerett fra den dag varen er mottatt. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet returneres i samme stand som kjøper mottok den. Brukte eller skadede produkt refunderes ikke. Produktet sendes tilbake til Aron Irving Li inkludert original emballasje sammen med utfylt angrerettskjema. Når varen er mottatt vil pengene bli tilbakeført til din konto så raskt som mulig og senest innen 14 dager. Vær oppmerksom på at kjøperen selv betaler fraktkostnadene ved retur, pakker som sendes som oppkrav blir ikke hentet.

 

Kontakt

Ved spørsmål ta kontakt på:

e-post: post@aronli.no

Telefon: 40526262