ARON IRVING LI

Personvernserklæring

 

For å gjennomføre et kjøp på aronli.no trenger jeg navn, adresse, mobilnummer og e-post. 
Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være nødvendig.


Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som jeg har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene i tråd med lovgivningen. Du kan også, når som helst, be meg slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at jeg ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser jeg har.


Arkivering av personopplysninger

Jeg er pålagt å oppbevare ordreinformasjon og transaksjonsdata i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken oppbevares i 5 år. Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen omstendigheter til å spres videre til utenforstående. 


Utlevering av varere

Jeg bruker Posten Norge/ Bring til forsendelse av varer, og utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som kan deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og e-post.


Betalingsløsninger

Jeg bruker stripe.com eller faktura/bankoverføring for å ta imot betaling. Stipe.com behandler betalingsopplysninger og kortopplysninger iht. deres regelverk som omfattes av Det europeiske regelverket om elektronisk kommunikasjon. Det er ikke mulig for meg å se kunders fullstendige kortnummer. Velger du kortbetaling vil følgende betalingsopplysninger kunne oppbevares: IP- adresse, navn, adresse, epost og telefonnummer.

 

Kontakt

Ved spørsmål ta kontakt på:

e-post: post@aronli.no

Telefon 40526262